“Rain, Rain”, videoclipul lui, Loredana Groza a fost premiat la Los Angeles

0
10

Loredana

“Rain, Rain” a fost selectat in competitiile a 3 festivaluri de film international, iar aceasta este prima distinctie.

Videoclipul 3D al Loredanei – “Rain, Rain”, regizat de Julien Rocher, a fost premiat ca fiind cel mai bun videoclip 3D in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D de la Los Angeles.

Cel mai mare Festival de Muzica si Film 3D a avut loc in perioada 22-25 septembrie la Hollywood, California, juriul prezidat Christopher Crescitelli, a anuntat castigatorii in fata unui public larg, prezent la Gala de Inchidere a festivalului.

“Incercam sa ne mentinem fresh, relevanti si demni de a reprezenta comunitatea 3D. Am demonstrat si in acest an prin selectia realizata prezenta unor adevarate spectacole de moda inovatoare, comedie, precum si prezenta unor uimitoarele spectacole vizual-muzicale. Va puteti astepta la mai mult pentru anul viitor pe masura ce noi ne propunem sa evoluam. “, a declarat Crescitelli.

Videoclipul 3D “Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher cu care Loredana a colaborat si la videoclipul “Like A Rock Star”, iar animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Asterix et Obelix contre Cesar, Delicatessen.

Gurile rele spun ca Loredana o imita pe Lady Gaga. Nu putem sa nu remarcam o asemanare intre Loredana si Lady Gaga insa numitorul comun al celor doua este nonconformismul.

Pe Loredana o stim de la inceputurile carierei ca fiind o artista originala si aparitiile ei au fost intotdeauna spectaculoase, la fel ca si vocea ei.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.