Residence Deejays & Frissco canta cu un nou „Echo”

0
121

Dupa un debut plin de surprize placute, cu piesa „Sexy Love”, si apoi lansarea celui de-al doilea single „Lovely Smile” licentiate worldwide de catre Media Pro Music si lansate pana in prezent in Grecia, Cipru, Albania, Tunisia, Olanda, Rusia, Norvegia, Suedia si Polonia, Residence Deejays & Frissco lanseaza un nou single, intitulat „Echo”.

„Ideea piesei a venit intr-un moment de liniste, cand am ramas singur la studio, reusind sa-mi adun gandurile si a pornit de la cele doua versuri din finalul refrenului „You are talking with my ego, I can hear your echo.” Este vorba despre ceea ce simtim in interiorul nostru, fiecare diferit dar atat de comun de multe ori. Ego-ul traduce trairile, experientele, sentimentele, emotiile. Inspiratia si buna dispozitie provin din ecoul ego-ului. Asculta piesa, asculta ce simti iar atunci va fi prezent ego-ul tau.”, povesteste Frissco.

Single-ul „Echo” este compus de Ionut Untaru, alias Frissco si a fost lansat astazi impreuna cu MediaPro Music la toate radiourile din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.