RMA 2011: Inna este nominalizata la patru categorii

Inna - Un Momento

Mai energica si activa ca niciodata, INNA a lansat in ultimile doua luni doua noi videoclipuri pentru piesele Club Rocker, o colaborare cu Flo Rida, unul dintre cei mai celebrii rapperi americani ai momentului si “Un Momento”, piesa ce in acest moment este in continua ascensiune in topurile Europene.

Cantareata care a readus numele Romaniei pe buzele intregii lumi si in lista teritoriilor care influenteaza muzica actuala, INNA, este nominalizata la 4 categorii la editia de anul acesta a Romanian Music Awards. Concurand pentru Best Album, Best Dance, Best Video si Best Website, ea insumeaza cele mai multe nominalizari pentru 2011.

Toamna aceasta se anunta a fi una extrem de prolifica, INNA urmand sa lanseze nu numai mult asteptatul album cu numarul doi, “I am the Club Rocker”, dar si o serie de proiecte surpriza, care va vor incanta cu siguranta.

Alaturi de ea veti putea vota pentru alti artisti preferati de-ai vostri, cum sunt: Corina, Amna, Iris, Play&Win, Akcent, Fly Project, Alex Velea, Connect-R, Ellie White, Crush & Alexandra Ungureanu, Keo, Zero si Radio Killer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.