RxA lansează piesa „Rebel”, un indemn temerar de a te expune in toate formele care te compun

0
76

RxA anunță lansarea noii sale piese, intitulată sugestiv „Rebel”, care este însoțită de o coloană sonoră incitantă și de un videoclip muzical subjugant. Melodia, care începe cu vocea îmbietoare a artistei încă din primele secunde de play, devine din ce în ce mai sugestivă pe măsură ce RxA cântă despre forța interioară și curajul de a te expune în toate formele care te compun într-o lume plină de indiferență și oameni temporari.

După debutul de succes cu single-urile „Bird of Prey” și „The Box”, RxA revine cu cea de-a treia lansare muzicală oficială în limba engleză, și anume cu „Rebel”, melodie scrisă și compusă chiar de ea, în colaborare cu o întreagă echipă de compozitori și scriitori devotați: Navi Ivan, Ștefan Marin, Ene Gelu Sergiu, Enri Demi și Andy Horjea. „Piesa susține ideea de a fi liber și neconstrâns de anumite șabloane. «Rebel» reprezintă forma fiecăruia de a se exprima, curajul fiecăruia de a se arăta exact așa cum este, de a-și arăta unicitatea, iar noua mea piesă subliniază că toate aceste acțiuni nu reprezintă așa cum s-ar eticheta imediat un act de răzvrătire, de rebeliune, împotriva cuiva sau a ceva, ci, mai degrabă, scoate în evidență forța interioară și curajul de a te expune în toate formele care te compun”, mărturisește RxA.

Videoclipul, regizat de Ciprian Strugariu, transpune în imagini versurile scrise și compuse de RxA, iar Awad Chady, coregraf al reality show-ului „Bravo, ai stil!”, reușește să dea contur acestora printr-un real spectacol de artă și… dans. „Sunt un dansator profesionist cu disciplină sportivă, un artist cu viziune care posedă simțul ritmului, un corp natural flexibil și o mișcare creativă pentru a exprima emoții, idei și povești. Am simțit și trăit acest proiect. Cu siguranță, oamenii vor simți și trăi și ei, la rândul lor, aceleași sentimente”, a declarat Awad Chady.

Piesa „Rebel” poate fi ascultată și pe platforma Spotify:

Despre RxA

După absolvirea Universității Naționale de Muzică din București și finalizarea Școlii Vedetelor de la TVR, RxA și-a continuat cu succes drumul în industria muzicală românească, colaborând cu nume mari, precum Smiley, Andra, INNA, Tudor Chirilă, Ioana Igant, Ștefan Bănică și Giulia Anghelescu, alături de multe personalități din showbiz-ul muzical autohton. În 2008 și 2009, RxA a lucrat cu postul de televiziune Kanal D pentru înregistrarea genericului emisiunii „Rătăciți în Panama” și, deopotrivă, cu una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume, The Walt Disney Company, pentru numeroase proiecte de dublaj, cum ar fi „Clubul lui Mickey Mouse”, „Frumoasa și Bestia”, „Strada Dalmațieni 101” și „Peter Pan”. În ultimii opt ani, cântăreața a ajuns în Los Angeles, unde a studiat cu profesorul de voce al celebrei Tori Kelly, descoperind-o, mai apoi, pe MeeRah vocal coach-ul de la „Vocea României”, care a îndrumat-o în a-și găsi libertatea vocală bazată pe tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.