Ryan & Radu – noul proiect muzical Gala Records

0
53

Ryan And RaduGala Records lanseaza un nou proiect muzical – Ryan & Radu! Single-ul „Rush Love”, realizat de unul dintre cei mai importanti producatori ai momentului – Gabriel Huiban – impreuna cu echipa sa, a intrat deja in playlist-urile posturilor de radio si se bucura de reactii favorabile atat pe plan national, cat si international.

Vocile celor doi artisti se completeaza foarte bine, Ryan fiind un chitarist de exceptie, iar Radu remarcandu-se ca DJ talentat. Primul lor single transmite pasiunea si bucuria de a trai momente frumoase. Ascultand-ul te poate purta intr-o stare de totala reverie, te duce cu gandul la mare, la peisaje superbe, la sentimente ce exista inca in fiecare dintre noi.

„Muzica este cel mai placut limbaj ce uneste oameni oricat de diferiti ar fi. Vrem ca cei care ne asculta muzica sa simta ca se incarca pozitiv. Ne-am propus sa incercam prin muzica noastra sa ii scoatem din rutina, sa-i facem sa se relaxeze, sa nu inceteze sa viseze.”, spun Ryan si Radu.

„Am sustinut mereu artistii in care am crezut. E nevoie de talent si determinare, de perseverenta si profesionalism. De seriozitate. Ryan si Radu se incadreaza in aceste cerinte. Rush Love este doar prima dovada in acest sens.” spune Gabriel Huiban.

Gabriel Huiban a ajutat de-a lungul timpului la lansarea, repozitionarea, mentinerea si succesul multor artisti, prin compozitiile sale: 3SE, Hi-Q, Akcent, Cristina Rus, Delia, Lili Sandu, Giulia, Anna Lesko, DJ Project.

De asemenea, producatorul a descoperit si a promovat diferiti compozitori. Acestia au contribuit de-a lungul timpului la succesul Gala Records. Adi Colceru – David Deejay – este producatorul care a stat timp de 6 ani in apropierea lui Gabi Huiban. Dan Deaconu, Mihai Postolache, Alex Pelin au fost descoperiti si au intrat in echipa Gala Records in calitate de compozitori, producatori, ingineri de sunet, beneficiind de experienta si cunostintele lui Gabriel Huiban.

Echipa Gala Records a devenit in timp din ce in ce mai numeroasa, dar si mai bine pregatita. Este prima companie din Romania care poate asigura toate etapele lansarii unui artist fara a apela la factori externi: selectarea artistilor, vocal training, coregrafie, compozitie, productie audio, management, PR, styling, foto, productie video, impresariat, tour management.
LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.