S-a anuntat tracklist-ul coloanei sonore a noului film din seria Twilight

Twilight EclipseFanii povestilor cu vampiri din seria Twilight au motive de bucurie. Ieri, s-a anuntat pe MySpace ce piese vor figura pe sountrack-ul peliculei Eclipse, cel de-al treilea film din saga Twilight.

Printre artistii pe care care ii vom auzi pe acest soundtrack se numara Florence and the Machine, UNKLE, Muse etc.

Un prim single extras de pe acest soundtrack este “Neutron Star Collision (Love Is Forever)” al britanicilor de la Muse.

Coloana sonora a filmului Eclipse va fi scoasa sub egida casei de discuri Atlantic Records si urmeaza sa apara pe data de 8 iunie. Eclipse va rula si in Romania, insa de-abia din data de 2 iulie.

Tracklist soundtrack Eclipse:

1. Metric – “Eclipse (All Yours)”
2. Muse – “Neutron Star Collision (Love Is Forever)”
3. The Bravery – “Ours”
4. Florence and the Machine – “Heavy In Your Arms”
5. Sia – “My Love”
6. Fanfarlo – “Atlas”
7. The Black Keys – “Chop And Change”
8. The Dead Weather – “Rolling In On A Burning Tire”
9. Beck and Bat For Lashes – “Let’s Get Lost”
10. Vampire Weekend – “Jonathan Low”
11. UNKLE – “With You In My Head (featuring The Black Angels)”
12. Eastern Conference Champions – “A Million Miles An Hour”
13. Band Of Horses – “Life On Earth”
14. Cee-Lo Green – “What Part Of Forever”
15. Howard Shore – “Jacob’s Theme”

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.