Single nou: Lee More ft Emy – Silent Assassin


Lee More feat Emy - Silent Assassin

Cel mai nou artist Mango Records, Lee More, a lansat o noua piesa in care se vor regasi toti indragostitii, cu un mesaj care arata cat de puternica poate fi iubirea!
Cu numerosi ani de experienta in radio, dar si in productia muzicala, Lee More revine cu o piesa in limba engleza, cu un sound fresh si un mesaj puternic. Vocea care apare pe single-ul “Silent Assassin” ii apartine cantaretei Emy, cunoscuta pentru piese si proiecte cum sunt: “Doar tu” sau “Insane – Pretty Little Girl”.

Pe Lee More l-am cunoscut in anul 2008 si din primul moment intre noi s-a creat o legatura puternica pe plan profesional, pentru ca gandim la fel in ceea ce priveste muzica. “Silent Assassin” vorbeste despre multitudinea de trairi pe care le trezeste sentimentul iubirii in noi. Sunt extreme, intense, neasteptate, uneori chir dificil de acceptat, insa toate acestea isi pot gasi implinirea doar langa persoana iubita”, ne-a spus Emy.

“Am ales sa lucrez cu Emy pentru ca ne-am inteles foarte bine din prima clipa. Amandoi ne dorim aceleasi lucruri, avem aceleasi gusturi si colaboram foarte natural. Noul meu single, “Silent Assassin” cumva te motiveaza, vorbeste despre cat de puternica poate fi iubirea in sufletele oamenilor si descrie perfect cat de multe lucruri se intampla in noi atunci cand iubim” a declarat Lee More.

“Silent Assassin” a fost compusa de Lee More impreuna cu Dorian Oswin si Emy, in studiourile Mango Records.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email