Smiley, Heaven, Anda Adam si Elena Gheorghe concerteaza in Parcul Kiseleff


Elena
Pentru bucurestenii care nu s-au hotarat unde sa-si petreaca ziua de 1 mai, ATE Carpatia organizeaza in acest sfarsit de saptamana targuri de artizanat si cadouri, dar si concerte in aer liber.

Cei care vor vizita Targul de cadouri, amenajat impreuna cu Primaria Sectorului 1 pe Soseaua Kiseleff, vor avea de ales intre bijuteriile si accesoriile confectionate manual, dar si cadouri personalizate pentru cei dragi. In plus, sambata, incepand cu ora 13:00, in Parcul Kiseleff vor avea loc doua concerte sustinute de Smiley si Heaven, iar duminica, de la aceeasi ora, atmosfera va fi animata de Anda Adam si Elena Gheorghe.

In Parcul Unirii, la Targul de artizanat isi vor expune creatiile mesteri ai sticlei, lemnului si panzei. Ambele targuri au pregatit concursuri, sesiuni de face painting si ateliere de origami pentru micii vizitatori.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.