Sonia Trifan pe cale sa creeze un Dolls masculin

soniatrifan
Ca sa vezi cat talent muzical trebuie sa ai ca sa devii “celebru cantaret”… Mitea, bine-cunoscutul fotbalist de la Dinamo urmeaza sa devina artist. Asa… peste noapte, ca majoritatea artistilor de altfel.

Ne avand de lucru pe terenul de fotbal Sonia Trifan s-a gandit sa-i ofere un job placut. Sonia, cea care a infiintat si trupa ei de fete senzuale, vrea acum sa intemeieze si o trupa de baieti, tot un fel de Dolls, dar in varianta masculina.

“Sunt prietena cu Andreea Tonciu si o sa-i propun sa mi-l dea pe iubitul ei, fotbalistul Nicky Mitea, sa il invat sa cante. Si asa Nicu are timp destul pentru ca, din cate stiu, nu mai joaca la “caini” si sta pe bara de cateva luni bune”, a declarat blonda. Sonia i-a facut deja inedita propunere fostului jucator al lui Dinamo chiar miercuri, cand acesta a implinit 25 de ani.

Sursa: Muzica9

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.