Station 4 lanseaza un nou single, “Superstar”!


Station 4 - Superstar

Băieţii de la Station 4 lansează astăzi un nou single, “Superstar”, compus de Dorian Oswin şi Mihai Gruia şi înregistrat în studioul Mango Music!

“Suntem foarte bucuroşi că am lansat această piesă, pentru că ne reprezintă! Noi patru am fost uniţi de acelaşi vis, acela de a cânta şi de a fi pe scenă. Versurile piesei ‘Superstar’ exact asta spun: dacă simţi că ai ceva de oferit nu ezita în a arăta asta şi luptă până când se va întâmpla, pentru că mai devreme sau mai târziu vei reuşi!”, au spus artiştii.

Trupa, formată din Constantin Amza, Adrian Aron, Alexandru Tudor şi Andrei Şerban, a luat naştere în urma concursului X Factor. Tinerii au participat şi la selecţia Eurovision România, în urmă cu doi ani, împreună cu Renee Santana, fiica celebrului chitarist.

Station 4 a mai lansat piesa “Ocupat”, compusă de Eric Turner, care a lucrat şi cu Inna, Dorian Oswin şi Mihai Gruia, pe versurile lui Vescan. Un alt single de succes este “Lumea este mare”, cea mai difuzată melodie a trupei.
Puteți asculta aici noua piesa Station 4 – “Superstar”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.