SUBSEMNATU – ADRENALINA (Prod. OFENS & SUBSPRODUCTION)

0
3

Subsemnatu - Adrenalina

În urmă cu puțin timp, Subsemnatu anunța pe pagina lui de facebook că ne așteaptă lucruri frumoase și că ne-a pregătit o surpriză, iar astăzi, a lansat o nouă , aceasta este înregistrată la studioul Chill Brothers, este produsă de către OFENS & SUBSPRODUCTION și se regăsește la download pe contul de Bancamp: https://subsemnatu.bandcamp.com/track/subsemnatu-adrenalina-prod-ofens-subsproduction-2015.

O vară perfectă este una frumoasă, plină de energie și însoțită de muzică bună, unde distracția trebuie să-și spună cuvântul, iar pentru asta vă invităm să ascultați „ADRENALINA”.

O precizare foarte importantă este aceea că în pregătirea materialului „1 Terra de Instrumentale”, ce va fi lansat în toamna acestui an, artistul a pregătit noi surprize pentru fanii săi ce vor fi dezvăluite în curând și nu uitați să dați SUBScribe la contul oficial de YouTube SubsProduction pentru a descoperi noutățile la timp.

Bandcamp: 

https://subsemnatu.bandcamp.com/album/subsemnatu-1-terra-de-instrumentale-vol-1-instrumentale

Facebook:  

https://www.facebook.com/subsemnatu


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here