SUBSEMNATU – ADRENALINA (Prod. OFENS & SUBSPRODUCTION)


Subsemnatu - Adrenalina

În urmă cu puțin timp, Subsemnatu anunța pe pagina lui de facebook că ne așteaptă lucruri frumoase și că ne-a pregătit o surpriză, iar astăzi, a lansat o nouă , aceasta este înregistrată la studioul Chill Brothers, este produsă de către OFENS & SUBSPRODUCTION și se regăsește la download pe contul de Bancamp: https://subsemnatu.bandcamp.com/track/subsemnatu-adrenalina-prod-ofens-subsproduction-2015.

O vară perfectă este una frumoasă, plină de energie și însoțită de muzică bună, unde distracția trebuie să-și spună cuvântul, iar pentru asta vă invităm să ascultați „ADRENALINA”.

O precizare foarte importantă este aceea că în pregătirea materialului „1 Terra de Instrumentale”, ce va fi lansat în toamna acestui an, artistul a pregătit noi surprize pentru fanii săi ce vor fi dezvăluite în curând și nu uitați să dați SUBScribe la contul oficial de YouTube SubsProduction pentru a descoperi noutățile la timp.

Bandcamp: 

https://subsemnatu.bandcamp.com/album/subsemnatu-1-terra-de-instrumentale-vol-1-instrumentale

Facebook:  

https://www.facebook.com/subsemnatu

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.