Sunrise Inc – Remix oficial al noului single Lexter – Virtual Lies


Sunrise INC
Odata cu lansarea remixului care va deveni varianta oficiala a noului single Lexter – Virtual Lies, Sunrise INC lanseaza si un nou proiect – Alba Wings.

Dupa succesul “Lick Shot”, una dintre cele mai ascultate melodii din Romania, baietii de la Sunrise Inc continua sa ne surprinda. Astfel, pana la lansarea oficiala a noului single Lexter, datat undeva aproape de sfarsitul verii, baietii vin cu un rework pentru urmatorul sau single, “Virtual lies”.

“Ni s-a propus sa facem un remix, a iesit foarte bine si dupa aprecierile producatorilor lui Lexter, se pare ca asta va ramane varianta oficiala a noului sau single”, spun Sunrise INC.

O alta surpriza cu care cei trei talentati vin este un nou proiect, anume Alba Wings : “Este o voce de exceptie si un sound nou, de viitor. Deocamdata nu va dezvaluim mai multe despre acest proiect, dar o sa aflati mai multe detalii odata cu ascensiunea sa”.

Atat remixul pentru single-ul Virtual Lies, cat si cel mai recent proiect Sunrise INC – Alba Wings, vor avea lansarea oficiala in aceasta seara, in cadrul Request 629 cu Liviu Hodor si DJ Andi, la Vibe FM.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone