Tasha din nou pe scena Eurovisionului

0
25

Tasha

Tasha va urca pe scena concursului Eurovision pentru al doilea an consecutiv. Artista va participa la Selectia Nationala Eurovsion 2013, in calitate de sustinator al colegei sale Tammy, cele doua fiind semnate cu aceeasi casa de productie, The Lions Beat. In curand, Tasha se pregateste de lansarea noul sau single, compus si produs de Mister Z.

Pentru semifinala concursului Eurovision 2013, programata in data de 23 februarie, cand Tammy va performa in fata publicului cu piesa “Firebird, Tasha va canta in backing-vocals.“Nu ma simt retrogradata de la lead-singer la backing vocals. Daca vrei sa fii artist adevarat trebuie sa ai capacitatea de a te pune in locul fiecarui om din echipa ta. The Lions Beat nu este doar o casa de productie, pe langa faptul ca suntem o echipa, suntem si prieteni” a mentionat artista.

Tasha a participat anul trecut la Selectia Nationala Eurovision cu piesa “Say my name”, unde a impresionat juriul si publicul obtinand locul 6.Anul acesta Tasha o va sustine pe Tammy la Selectia Nationala Eurovision, care s-a calificat cu piesa Firebird compusa si produsa de Mister Z, in urma unei competitii acerbe unde au participat peste 150 de piese.

http://www.youtube.com/watch?v=8MTg74bADqI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.