Trupa REM s-a despartit

0
8

REM

După 31 de ani petrecuţi împreună, membrii trupei REM au decis să se despartă. Vestea a apărut pe siteul oficial al formaţiei, printre hiturile căreia se numără „It’s The End Of The World As We Know It”, „Everybody Hurts” şi „Shiny Happy People”.

REM s-a format în 1980, în Athens, Georgia, de către solistul Michael Stipe, chitaristul Peter Buck, basistul Mike Mills şi toboşarul Bill Berry.

Primul lor album, „Radio Free Europe”, a fost un adevărat succes. De-a lungul anilor au scos 15 albume de studio, printre care „Murmur”, în 1983, „Automatic For The People”, 1991.

În 1996, au semnat cu Warner Records pentru 77 de milioane de dolari. Un an mai târziu, Berry s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert din cauza unui anevrism. A părăsit trupa în 1997, ca să devină fermier.

„Ne retragem extrem de recunoscători pentru ceea ce am realizat. Pentru cei care s-au simţit atinşi de muzica noastră, vă mulţumim din suflet că ne-aţi ascultat”, se arată în comunicatul trupei.

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.