Trupa Vespera lanseaza primul album

0
9

Trupa Vespera

Sambata, 29 octombrie 2011, in Irish Music Pub, Cluj-Napoca, trupa Vespera isi va lansa printr-un concert de exceptie, primul album, intitulat Desert of the Real.

In deschiderea concertului va canta trupa Whisperblast.

Concertul reprezinta si o revenire in forta a trupei pe scena clujeana dupa o lunga perioada, aducand noi surprize de sound celor ce asteapta sa-i asculte/re-asculte live.

Noul album, „Desert of the Real” contine 11 piese, descrise printr-un colaj de influente (industrial, melodic, oriental, dance, electro, hardcore) asezate pe un fundament metal si ingloband conceptul de contra-cliseu, care surprinde viziunea proprie asupra diverselor influente primite, adaptate la cerintele pietei muzicale actuale.

Atat prin noul album cat si prin concertul de lansare, Vespera doreste sa aduca un sound nou in metalul romanesc, atat prin raportarea la standardele din industria de gen din strainatate, cat si prin reflectarea personalitatii proprii.

Trupa Vespera s-a nascut la Cluj, in 2005, fiind rodul colaborarii a doi tineri baimareni.

Cei doi devin rapid cei sase si, dupa un an de munca asidua, timp in care se stoarce talentul din fiecare dintre ei, pana la ultima picatura, se compun opt piese power-gothic-doom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.