Tuan colaboreaza cu maestrul Ion Dichiseanu in noul sau single


Tuan

De ce “Antidot”? Care e mesajul melodiei?

Mesajul acesteia este acela de a ne urma visele indiferent de situatie, sa ai puterea de a te ridica dupa ce ai cazut si de a putea iubi tot ceea ce e in jurul tau. Credem ca acesta este antidotul pentru orice in viata.

Cine este vocea feminina?

Vocea feminina este Elianne. Dupa mai multe experiente in showbiz-ul romanesc, s-a reinventat alaturi de noi, cei de la Tuan Records. Elianne iubeste muzica, echitatia si actoria.

Care e povestea clipului?

Ca si in celelalte melodii, am vrut sa tragem un semnal de alarma. De data aceasta, asupra tuturor celor care renunta la visele lor. I-am propus proiectul maestrului Ion Dichiseanu care este un artist cu visele implinite si care a acceptat imediat provocarea noastra.
Videoclipul a fost regizat de catre Silviu Mindroc cu care am colaborat si la celalalte videoclipuri si este filmat intr-unul dintre cele mai frumoase teatre din Romania, Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focsani, carora le multimim inca o data pe aceasta cale.

Ce vrei sa transmiti fanilor?

A fost un moment in viata in care am cazut si am realizat ca a-mi urma visele este cel mai important lucru in viata mea. Si pe voi va sfatuiesc sa faceti la fel.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Tuan colaboreaza cu maestrul Ion Dichiseanu in noul sau single"

  1. Pingback: Tuan colaboreaza cu maestrul Ion Dichiseanu in noul sau single - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.