Tuan colaboreaza cu maestrul Ion Dichiseanu in noul sau single

Tuan

De ce “Antidot”? Care e mesajul melodiei?

Mesajul acesteia este acela de a ne urma visele indiferent de situatie, sa ai puterea de a te ridica dupa ce ai cazut si de a putea iubi tot ceea ce e in jurul tau. Credem ca acesta este antidotul pentru orice in viata.


Radio Noise Romania on Google Play


Radio Noise Romania on iOS


Radio Noise Romania on BlackBerry World

Cine este vocea feminina?

Vocea feminina este Elianne. Dupa mai multe experiente in showbiz-ul romanesc, s-a reinventat alaturi de noi, cei de la Tuan Records. Elianne iubeste muzica, echitatia si actoria.

Care e povestea clipului?

Ca si in celelalte melodii, am vrut sa tragem un semnal de alarma. De data aceasta, asupra tuturor celor care renunta la visele lor. I-am propus proiectul maestrului Ion Dichiseanu care este un artist cu visele implinite si care a acceptat imediat provocarea noastra.
Videoclipul a fost regizat de catre Silviu Mindroc cu care am colaborat si la celalalte videoclipuri si este filmat intr-unul dintre cele mai frumoase teatre din Romania, Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focsani, carora le multimim inca o data pe aceasta cale.

Ce vrei sa transmiti fanilor?

A fost un moment in viata in care am cazut si am realizat ca a-mi urma visele este cel mai important lucru in viata mea. Si pe voi va sfatuiesc sa faceti la fel.

Radio Noise Web Player
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Tuan colaboreaza cu maestrul Ion Dichiseanu in noul sau single"

  1. Pingback: Tuan colaboreaza cu maestrul Ion Dichiseanu in noul sau single - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.