Un Nou Album de la Raoul “De Ziua Ta”


Raoul - De Ziua Ta

Albumul contine 19 melodii compuse muzica si text pe de o parte de Raoul, dar si prelucrari si adaptari in stil propriu ale unor melodii de provenienta balcanica, asadar o imbinare de stil balcanic dar si romantic, influnte pop-dance si etno-dance, melodii cu tematica de iarna si bonus track doua duete cu Mirabela Dauer si unul cu Veta Biris la care se adauga un tribut adus lui Dan Spataru cu o varianta interpretativa proprie a cunoscutei melodii ‘Drumurile noastre’.

Mesajul lui Raoul de pe coperta albumului spune: ‘Iubirea este sarbatoarea sufletului. Sta in puterea mea sa ma bucur de aceasta sarbatoare si s-o impart cu voi toti prin cantecele mele, prin versurile mele, prin tot ce stiu ca vine din sufletul meu si poate sa aduca bucurie intr-al vostru. Fiecare dintre noi pretuim viata si dam inimii, iubind, atat cat poate duce. Va daruiesc acest album din toata inima mea si imi doresc sa traiti aceeasi bucurie, impreuna cu mine, eu cantand si voi ascultandu-l iubind’.

RAOUL ‘DE ZIUA TA’ este un album spectacol cu o aura pozitiva, vesela dar si cu profunzime in mesajele textuale, dedicatii catre suflet, din suflet, un album recomandat tuturor celor ce iubesc indiferent de varsta.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email