Un nou proiect muzical Daria Stefan

0
45

daria-stefan

Dupa o evolutie de exceptie la Next Star in doua editii consecutive in care a incantat audienta si juriul cu interpretarea perfecta a doua piese din repertoriul international ( RISE LIKE A PHOENIX – Conchita Wurst https://youtu.be/6D4BWTg53uU & SAY YOU LOVE ME – Jessie Ware https://youtu.be/jcd2bKWfSp0 ), dupa ce muzica sa a fost difuzata la mai multe posturi de radio din SUA, Anglia, Germania, Italia, Africa de Sud, si aparitii in reviste de specialitate din strainatate ( Canada, Africa de Sud, etc. ), Daria si-a propus sa ajunga si la inimile publicului din Romania.

“Chain The World” https://youtu.be/hG4Iw3lxMpQ este noul proiect muzical al Dariei, o productie Diamond Records Romania, fiind totodata piesa care va da titlul albumului ei de debut ce va reuni creatii apartinand unor compozitori din Romania, Statele Unite ale Americii si Germania.

Piesa este compusa de doi tineri compozitori, John Diamond si Corneliu Cadar si beneficiaza de un videoclip produs de Diamond Records Romania ce readuce in actualitate un indemn la pace, toleranta si iubire.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.