Un nou Remix Kamelia & DJ Julyan Dobson


Kamelia - U Can Do It - Julyan Dubson Remix

Chiar daca s-a lansat in muzica romaneasca cu hit-uri R&B si Hip -Hop, incet incet in muzica artistei sau vazut accente dance, house si chiar dubstep. Anul acesta Kamelia si-a tinut fanii intr-o continua stare de alerta, iar cu fiecare noua lansare, Kamelia a introdus un sunet nou si influente tot mai diversificate.

Kamelia a deschis calea catre colaborarile cu DJ-ii din Romania, la sfarsitul anului trecut, odata cu concursul de remixuri la hit-ul Prima Oara. Primavara a adus un foarte reusit remix oficial, dar si o noua piesa U can do it, realizata in colaborare cu doi dintre DJ-ii concurenti Asher & ScreeN.

In pragul sarbatorilor, Kamelia introduce un nou Dj – Julyan Dobson, care a realizat un remix pentru cluburi la piesa U can do it.

Julyan are 21 de ani, s-a nascut la Resita, dar este stabilit in Germania. Kamelia este deja la a 2-a colaborare cu talentatul Julyan, prima fiind in 2011 pentru remixul piesei Come Again.
Ce proiecte mai pregateste Kamelia?

“ S-ar putea sa mai existe o colaborare cu un DJ din Romania, dar e prea devreme sa dau detalii 🙂 Lucrez la mai multe piese, insa cel mai tare imi doresc sa realizez o piesa cu fratele meu, primul single oficial semnat Kamelia si George Hora”

Pe Kamelia o gaseiti la pagina http://www.facebook.com/KameliaOfficial DJ Julyan Dobson il gasiti la pagina http://www.facebook.com/julyandubsonmusic
Ascultati remixul aici:

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email