Urare de Paste pentru „Baiatu’ Maluma”

0
211

Noaptea Tarziu

Dupa ce au lansat o noua parodie, o satiră socială asupra bărbatului metrosexual al zilelor noastre care exagerează în privința atitudinii și al comportamentului pe care îl afișează, baietii de la Noaptea Tarziu le ureaza oamenilor care se vor distra de sarbatori la mare un „Paste Fericit” si saluta cu drag adevaratul „Baiatu’ Maluma”

„Noi de 1 mai mergem la Mamaia, dar nu la Mamaia-statiune, de data asta la mamaia-bunica,pentru ca in general bunicile gatesc pentru noi tone de mancare, si asa ne putem flexa opulenta pe social media! Le uram Sarbatori frumoase tuturor si cat mai multa opulenta, artificii in sticle si studente combinate tuturor!!” spun baietii de la Noaptea Tarziu.

Cucu, Cuza și Emi dețin cel mai vizualizat canal de Youtube din zona de vlog din România, cu peste 450 de milioane de vizualizări. Cel mai frecvent întalnit content pe canalul de youtube „Noaptea Târziu” este satira socială, aceasta din urma bucurându-se de cel mai mare success.

Canalul de YouTube al proiectului a atins pragul de un 1.600.000 de abonați și a devenit canalul de vlogging românesc cu cele mai multe vizualizări de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul de YouTube al baieților este „Sunt un cocalar”, care a generat peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmat de clipuri precum „La bunica” (19 mil. de vizualizari), „La facultate” (15 mil. de vizualizari) si „Scoala iar” (9 mil de vizualizari).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.