Urmariti noul videoclip Cristina Spatar – Believe


cristinaspatar

Zece “artisti” apar pe luna, si poate unul singur pleaca… si culmea tocmai dupa ce lanseaza o piesa bunicica si un videoclip pe masura. Este vorba de Cristina Spatar care a lansat ieri pe YouTube noul ei videoclip intitulat “Believe”.

Filmarile au avut loc luna trecuta in incinta patinoarului Mihai Flamaropol, de langa stadionul Lia Manoliu din Bucuresti. Regia lui “Believe” este semnata de Iulian Moga.

“Am filmat de seara pana dimineata, la minus nu stiu cate grade, intr-o rochita vaporoasa, dar ceea ce a iesit e foarte frumos”, a declarat ea dupa filmari.

Insa, uite ca succesul pe plan muzical nu ii surade prea mult si se gandeste sa se lase definitiv de muzica, printre altele si la sugestia sotului sau Alin Ionescu. Nu stiu daca am sa fac acest lucru, insa eu am cochetat cu moda deci as putea profesa in acest domeniu sau mi-ar placea chiar sa imi deschid un restaurant italian, mai ales pentru ca sora mea, care locuieste la Toscana, stie sa gateasca foarte bine mancare italieneasca”, a declarat cantareata in cadrul emisiunii TV “Agentul VIP”.


Sursa: MuzicaBuna

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email