Vezi noua colaborare Dorian Popa ft. Rita

rita-feat-dorian-popa-ma-ai-la-suflet

Sex simbolul showbizului romanesc, Dorian Popa este de neoprit. Dupa ce in urma cu cateva luni tanarul artist ne-a surprins cu “Buze”, o piesa fresh, cu un mesaj subtil, acesta ne-a racorit la sfarsitul verii cu piesa “Ca o ploaie de vara”, o colaborare reusita cu Giulia.

Tanarul artist a lansat impreuna cu Rita, piesa “Ma ai la suflet”. In varsta de numai 18 ani,RITA ,este o aparitie exotica in muzica romaneasca. Tanara de origine africana este un nou proiect muzical Media Pro Music.
“Rita, noua artista MediPro este o aparitie cool, fresh ce abordeaza un nou stil muzical, are un swag nativ” spune Dorian.


Radio Noise Romania on Google Play


Radio Noise Romania on iOS


Radio Noise Romania on BlackBerry World

“Colaborarea cu Rita a fost intamplatoare. Cand am fost in studio sa ascult cateva piese, Blazon mi-a aratat piesa, pe care Rita o inregistrase deja. Trebuie sa recunosc faptul ca mi-a placut cum suna, asa ca am scris impreuna cu Blazon inca o strofa pe care sa o cant. ” declara Dorian.

“Ma ai la suflet este prima mea melodie si sper sa placa publicului cel putin la fel de mult cat imi place mie .A fost aleasa dintre 6 melodii produse de diferiti compozitori . Sunt incantata ca prima piesa lansata de mine sa fie in colaborare cu Dorian Popa pe care il apreciez foarte mult. ‘ declara Rita.

Membrul in juriul emisiunii-concurs Next Star, concurent in emisiunea-concurs Te cunosc de undeva, Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciati artisti de la noi din tara, datorita seriozitatii, puterii de munca si a talentului de care acesta da dovada.

Radio Noise Web Player
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.