Vezi noua colaborare Dorian Popa ft. Rita

rita-feat-dorian-popa-ma-ai-la-suflet

Sex simbolul showbizului romanesc, Dorian Popa este de neoprit. Dupa ce in urma cu cateva luni tanarul artist ne-a surprins cu “Buze”, o piesa fresh, cu un mesaj subtil, acesta ne-a racorit la sfarsitul verii cu piesa “Ca o ploaie de vara”, o colaborare reusita cu Giulia.

Tanarul artist a lansat impreuna cu Rita, piesa “Ma ai la suflet”. In varsta de numai 18 ani,RITA ,este o aparitie exotica in muzica romaneasca. Tanara de origine africana este un nou proiect muzical Media Pro Music.
“Rita, noua artista MediPro este o aparitie cool, fresh ce abordeaza un nou stil muzical, are un swag nativ” spune Dorian.

“Colaborarea cu Rita a fost intamplatoare. Cand am fost in studio sa ascult cateva piese, Blazon mi-a aratat piesa, pe care Rita o inregistrase deja. Trebuie sa recunosc faptul ca mi-a placut cum suna, asa ca am scris impreuna cu Blazon inca o strofa pe care sa o cant. ” declara Dorian.

“Ma ai la suflet este prima mea melodie si sper sa placa publicului cel putin la fel de mult cat imi place mie .A fost aleasa dintre 6 melodii produse de diferiti compozitori . Sunt incantata ca prima piesa lansata de mine sa fie in colaborare cu Dorian Popa pe care il apreciez foarte mult. ‘ declara Rita.

Membrul in juriul emisiunii-concurs Next Star, concurent in emisiunea-concurs Te cunosc de undeva, Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciati artisti de la noi din tara, datorita seriozitatii, puterii de munca si a talentului de care acesta da dovada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.