Video: 6ase 6ase – Lupta! Cu Dj Em, Alexandru Alexe si Eliza

0
33

6ase 6ase - Lupta

6ase 6ase, revine în atenția dumneavoastră cu o piesă nouă ce se intitulează “Luptă,” iar pentru aceasta a conlucrat cu Dj EM, Alexandru Alexe și cu Eliza (voce refren).

De asemenea aceasta beneficiază de un videoclip, ce cuprinde peisaje superbe din țara noastră, România, ce au fost filmate în Munții Bucegi: Vârful Omu, Cascada și izvorul Ialomiței, Sfinxul și Babele, Vulcanii Noroioși – Păclele Mari, Trovanții de la Ulmet

Precizăm faptul că la această piesă, artistul, 6ase 6ase a colaborat cu mai multe persoane, printre care Adrian Zaharia (Zache) care s-a ocupat de muzică, Andrei Kerestely, ocupând rolul de inginer de sunet, iar Cristyz a realizat montajul și imaginea.

Melodia a fost înregistrată, mixată și procesată la Midi Sound Studio, iar filmările au fost efectuate de către Mircea Zanian și Tiberius Arghiropol.

Prin videoclip, artistul ilustrează peisajele frumoase pe care România le are, faptul că este o țară frumoasă, iar prin versuri ne îndeamnă să fim cu toții uniți pentru a ne salva țara.

“Luptă pentru țara ta, nu îi lăsa să ți-o ia, nu-i lăsa, nu mai sta, doar împreună o putem salva.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.