Video: David Guetta – Lovers On The Sun


David Guetta

Lansat încă de de la sfârșitul lunii iunie, Lovers on the Sun a devenit în scurt timp unul dintre cele mai iubite hituri ale acestei veri. Succesul nu a fost o surpriză ținând cont de numele importante care și-au pus amprenta asupra piesei: Avicii, Giorgio Tuinfort și Fred Rister.

Videoclipul spune povestea unui cuplu care luptă pentru a scăpa de sub teroarea unei bande de răufăcători. Totul se desfășoară pe fundalul unui peisaj arid și sterp, tipic vestului salbatic, videoclipul chiar făcând referință la un film clasic al cinematografiei western, “The Good, The Bad and the Ugly”.

În rolul ticălosului de serviciu îl regăsim pe marele actor american Ray Liota, faimos pentru rolurile din “Goodfellas” sau “No Escape” care oferă un plus de greutate mesajului transmis prin vocea inconfundabilă a lui Sam Martin.

David Guetta are parte, așadar, de o vară memorabilă, înregistrând succese după succese și dovedind că muzica sa continuă să evolueze pornind de la albumele “One Love” și “Nothing But the Beat”, nominalizate la premiile Grammy. În perioada următoare, artistul va încinge scenele din S.U.A. și vestul Europei pentru o serie de concerte îndelung așteptate de public.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone