Video: EnerGIA si Gani – Primul

0
9

EnerGIA si Gani - Primul

Miercuri, 7 ianuarie, EnerGIA și Gani au lansat videoclipul celei dintâi colaborări a lor – piesa Primul. Premiera a avut loc în cadrul emisiunii Like Hip Hop de pe postul TV 1 Music Channel, clipul fiind ulterior publicat și pe canalul de Youtube al lui Gani.

Instrumentalul melodiei îi aparține lui BNKbeatz, de mixaj, masterizare și asigurarea înregistrărilor ocupându-se Benzen. Filmările au fost realizate de Mihaela Tudor, post-producția de Cosmin Șuțu, iar artwork-ul poartă amprenta lui NTH.

EnerGIA și Gani sunt două dintre puținele prezențe feminine din hip-hop-ul românesc.

EnerGIA activează de câțiva ani pe scena hip-hop-ului românesc, timp în care a realizat colaborări cu artiști precum Chimie, Smokey, Estradda sau Maich. A cântat alături de trupa Bass Turbat în cadrul festivalului Street Heroes și a mai multor party-uri în țară, a susținut un concert împreună cu Kent Archie (The Bridge Committee) și a luat parte, alături de Gani și Undercover, la primul live female cypher, în noiembrie 2013. Susținătoare a tuturor celor 4 elemente ale culturii hip-hop, EnerGIA a organizat mai multe evenimente sub egida Hip Hop Elements și lucrează la EP-ul omonim de debut, în prezent.

Gani a debutat în urmă cu 11 ani, ca battle MC, până în prezent lansând patru materiale: EP-ul Pagini de oracole (2009), LP-urile Alternative (2012, în formula Gani & Liry) și Rimă orGanizată (2013) și mixtape-ul Figuri de skill (2014, mixat de Tecko Starr). A susținut concerte prin diferite orașe din țară și a colaborat cu artiști precum raku, DOC, Brugner, Faibo X, DJ Undoo, DJ Dox, DJ Grigo, Cedry2k, ADN, Nwanda, Bean, Zhao sau trupa Blanoz.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.