Video: EnerGIA si Gani – Primul

EnerGIA si Gani - Primul

Miercuri, 7 ianuarie, EnerGIA și Gani au lansat videoclipul celei dintâi colaborări a lor – piesa Primul. Premiera a avut loc în cadrul emisiunii Like Hip Hop de pe postul TV 1 Music Channel, clipul fiind ulterior publicat și pe canalul de Youtube al lui Gani.

Instrumentalul melodiei îi aparține lui BNKbeatz, de mixaj, masterizare și asigurarea înregistrărilor ocupându-se Benzen. Filmările au fost realizate de Mihaela Tudor, post-producția de Cosmin Șuțu, iar artwork-ul poartă amprenta lui NTH.

EnerGIA și Gani sunt două dintre puținele prezențe feminine din hip-hop-ul românesc.

EnerGIA activează de câțiva ani pe scena hip-hop-ului românesc, timp în care a realizat colaborări cu artiști precum Chimie, Smokey, Estradda sau Maich. A cântat alături de trupa Bass Turbat în cadrul festivalului Street Heroes și a mai multor party-uri în țară, a susținut un concert împreună cu Kent Archie (The Bridge Committee) și a luat parte, alături de Gani și Undercover, la primul live female cypher, în noiembrie 2013. Susținătoare a tuturor celor 4 elemente ale culturii hip-hop, EnerGIA a organizat mai multe evenimente sub egida Hip Hop Elements și lucrează la EP-ul omonim de debut, în prezent.

Gani a debutat în urmă cu 11 ani, ca battle MC, până în prezent lansând patru materiale: EP-ul Pagini de oracole (2009), LP-urile Alternative (2012, în formula Gani & Liry) și Rimă orGanizată (2013) și mixtape-ul Figuri de skill (2014, mixat de Tecko Starr). A susținut concerte prin diferite orașe din țară și a colaborat cu artiști precum raku, DOC, Brugner, Faibo X, DJ Undoo, DJ Dox, DJ Grigo, Cedry2k, ADN, Nwanda, Bean, Zhao sau trupa Blanoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.