Video: Fences – Arrows ft. Macklemore & Ryan Lewis

0
19

Fences - Arrows ft. Macklemore & Ryan Lewis

Videoclipul a fost filmat în decursul unei săptămâni în Seattle și a fost regizat de Jason Koenig, bun prieten și colaborator cu Macklemore și Lewis, nominalizat în 2011 la premiile Grammy la categoria “Cel Mai Bun Videoclip” pentru “Can’t Hold Us”.

Despre semnificațiile videoclipului, liderul Fences, Chris Mansfield a declarat: “De la un vis cu ochii deschiși la un depozit. Videoclipul acesta întrupează întregul meu arsenal estetic. Am pierdut un prieten și am întâlnit dragostea, iar ea a fost ucisă de o săgeată. Sper ca toți să vă pierdeți în lumea pe care am construit-o.”

Macklemore l-a completat: “Videoclipul acesta este copilul nostru. Și am crescut copilul acesta. I-am dăruit timp, dragoste, energie. Duzine de nopți albe și de ore dormite la studio pentru a ne asigura că acest copil este cea mai bună versiune a sa înainte de a-l trimite în lume, i-am dat acelui copil ceva de încălțat și i-am spus să alerge. Să alerge prin lume. Să le arate cine este. Meriți să fii liber, copile.”

Lesser Oceans este cel de-al doilea material discografic semnat de Fences după albumul eponim lansat în 2010 și surprinde elementele marcante ale lui Mansfield: melancolia ritmurilor de folk-pop amestecate cu pasaje lente dulci-amărui.

Pe lângă prezențele lui Macklemore și Ryan Lewis, la producția albumului contribuie și personalități precum Jacquire King (Of Monster and Men, Kings of Leon, Modest Mouse) și Chris Walla (Death Cab for Cutie, The Decemberists, The Lonely Forest).

Fences este proiectul inițiat de Chris Manfield în 2009 în Seattle, oraș celebru pentru muzicienii importanți pe care i-a oferit de-a lungul timpului. Fences a impresionat de la bun început, atât prin consistența pieselor, cât și prin prestațiile live care reușesc să accentueze profunzimea mesajelor transmise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.