Video: MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente!


MUZE feat. CHRONIC - Cele 4

La inceputul anotimpului rece, trupa MUZE incalzeste publicul cu vibe-uri de vara in videoclipul piesei Cele 4, primul single de pe materialul aflat in lucru. Piesa, produsa de George Borza, este o colaborare cu CHRONIC si reprezinta un tribut adus celor patru elemente ale culturii hip-hop: MC-ing, DJ-ing, graffiti si b-boying.

Inregistrarile au avut loc la studioul Ino Music, cu Ciprian Blaga ca inginer de sunet si mix / master realizate de Benzen la Cutover Studio. Scratch-urile au fost asigurate de DJ Grigo si DJ MO, membri ai crew-ului CHRONIC, iar de partea video s-au ocupat Taz (Ionut Dongo), Willy (Andrei Dima) si Apollo Kamoda.

Videoclipul filmat la magazinul de graffiti Corner Shop ilustreaza un block party avand ca invitati reprezentanti ai fiecarui element, printre care DJ Grigo si DJ Dox, Mario V, K-gula, OvP, Sthelu (Sunet Fin), Ghismo, Passcall, Rey si Tony (10 Tone), printre multi alti prieteni sustinatori ai culturii. Partea de graffiti si street art este reprezentata de SONE, MVD MVN si RO, iar comunitatea de dans a fost prezenta prin b-boy Pyciu, b-girls Bebe & Simi si Damia.

Atmosfera de petrecere a fost intretinuta cu implicarea Jerry’s Pizza si Ursus Romania / Redd’s.

MUZE este singura trupa rap din Romania formata din cinci fete: EnerGIA, Gani, Liry, MGee si Undercover. Sound-ul trupei este influentat de stilul unic al fiecarei membre si variaza de la elemente old school, la trap si R&B. Viziunea MUZE se bazeaza pe evolutie constanta, prin mesaje pozitive si profunde.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.