Video: Puscifer – Man Overboard

0
7

Puscifer - Man Overboard

Noul album va fi disponibil pe piata de pe data de 18 octombrie. La el a lucrat un numar mare de artisti si compozitori, precum Juliette Comagere, Carina Round, Jeff Freild, Gil si Rani Sharone, Jonny Polonsky, Tim Alexander, Devo Keenan, Alessandro Cortini, Sarah Jones sau Jon Theodore.

Puscifer a lansat videoclipul piesei “Man Overboard”. Aceasta este primul single extras de pe cel mai nou album, “Conditions Of My Parole”.

Puscifer este un proiect coordonat de Maynard James Keenan, solist in trupele Tool si A Perfect Circle. Albumul de debut Puscifer, “V is for V*****”, a fost lansat in 2007 si s-a bucurat de un succes destul de mare.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.