Video: Sunfun feat. Adaggio – Always by my side

Sunfun feat. Adaggio - Always by my side

Noua lor melodie va beneficia in curand si de un excelent remix de club ce poarta semnatura DJ-ului si producatorului Treitl Hammond.

“Always By My Side” este cea mai noua creatie marca Sunfun feat. Adaggio, o piesa plina de emotie prin care membrii proiectului vor sa demonstreze ca muzica dance poate suna si altfel.

Sunfun feat. Adaggio este un proiect muzical club/dance creat in 2009 de trei producatori cu experienta in domeniu, prin care acestia au dorit sa-si arate propria viziune asupra felului in care muzica buna ar trebui sa sune.

Single-ul lor de debut, “So Untrue”, a fost bine primit de scena dance, primind sustinere din partea mai multor radiouri din Romania, Rusia, Turcia, Cipru si Grecia, fiind insotit si de un remix semnat Gino Manzotti.

In toamna anului 2010, s-a lansat “I Feel Love” cel de-al doilea single al proiectului, acesta fiind insotit si de un videoclip in regia lui Alex Ceausu. Si aceasta piesa s-a bucurat de sustinerea unor radiouri din diverse teritorii inclusiv Grecia, Turcia, Polonia sau Slovacia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.