Video: Times of Grace – Live In Love

Times of Grace

Solistul trupei, Jesse a declarat despre videoclip: “Sunt foarte nerabdator sa apara videocipul. Cred ca am realizat o altfel de abordare a videoclipurilor in general. Mi-a facut placere sa filmez si m-am bucurat de ziua pe care am petrecut-o la volan in diferitele locatii. Sper sa fim in stare sa schimbam macar viata unui copil cu ajutorul site-ului weriseabove.org . Nu imi doresc decat ca muzica noastra sa aiba un impact pozitiv asupra lumii.”

Trupa Times of Grace a postat pe Facebook clipul piesei Live in Love. Dar acesta nu este un clip hard rock obisnuit. Trupa sprijina organizatia Rise Abose Foundation, intr-o cauza foarte importata.

Rise Above Foundation e o organizatie non-profit care strange fonduri pentru copiii orfani din Massachusetts oferindu-le oportunitati si noi experiente de viata. Datorita mesajului pozitiv transmis prin versuri, piesa este perfecta pentru actiunea deosebita a organizatiei.Regizorul clipului, Tim Dennesen a declarat ca “Live in Love” are un mesaj foarte puternic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.