Video: Times of Grace – Live In Love

0
2

Times of Grace

Solistul trupei, Jesse a declarat despre videoclip: “Sunt foarte nerabdator sa apara videocipul. Cred ca am realizat o altfel de abordare a videoclipurilor in general. Mi-a facut placere sa filmez si m-am bucurat de ziua pe care am petrecut-o la volan in diferitele locatii. Sper sa fim in stare sa schimbam macar viata unui copil cu ajutorul site-ului weriseabove.org . Nu imi doresc decat ca muzica noastra sa aiba un impact pozitiv asupra lumii.”

Trupa Times of Grace a postat pe Facebook clipul piesei Live in Love. Dar acesta nu este un clip hard rock obisnuit. Trupa sprijina organizatia Rise Abose Foundation, intr-o cauza foarte importata.

Rise Above Foundation e o organizatie non-profit care strange fonduri pentru copiii orfani din Massachusetts oferindu-le oportunitati si noi experiente de viata. Datorita mesajului pozitiv transmis prin versuri, piesa este perfecta pentru actiunea deosebita a organizatiei.Regizorul clipului, Tim Dennesen a declarat ca “Live in Love” are un mesaj foarte puternic.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.