Viky Red vine cu o piesa de sezon “Have yourself a merry little Christmas”


Viky Red - Have yourself a merry little Christmas

In prag de sarbatori, VIKY RED a inregistrat un cover al cantecului de Craciun “Have yourself a merry little Christmas”, pe care vi-l face cadou!

Au mai ramas doar cateva zile pana la cea mai frumoasa perioada a anului, cand ne vom revedea cu cei dragi, ne vom strange cu totii in jurul bradului, vom primi, vom darui si ne vom aminti de copilarie.

Have yourself a merry little Christmas” este indemnul meu pentru voi. Lasati problemele deoparte si, cu inimile usoare, adunati-va impreuna cu prietenii si cu familiile voastre in jurul bradului, ca pe vremea cand singura grija pe care o aveati era daca vine Mosul sau nu. Sarbatori fericite!” VIKY RED se afla la inceput de drum in cariera solo. De curand, a lansat videoclipul primului single, “If you ever feel” – o poveste de dragoste speciala si neconventionala intre doi oameni ai strazii.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone