Voteaza Trupa RPK la Eurovision Romania 2012

0
14

RPK - Singura Care - Eurovision

Voteaza RPK 10 Martie la 0900 16 09 04 Apel telefonic sau SMS 1267 Text 04

DUPA ANUNTARE START TELEVOTING !

Se poate vota de 11 ori de pe acelasi nr de telefon !!!

http://www.youtube.com/watch?v=XkBzC8QnZe8

Multumim Enorm!!!!

Pentru cantecul” Singura Care” intrat in finala Eurovision Romania 2012 RPK invita alaturi de ei pe Nicolle ( Nicoleta Oancea) membra a celui mai bun grup de backingvocals “ Pinky”.

Singura Care – RPK

Muzica : Robert Ionescu Mihail / Laurentiu Zmau , Cristian Ungur , Boer Karoly ,Mihai Toganel .

Text : Robert Ionescu Mihail.

Grupul Rpk s-a infiintat pe data de 9 august 2000 sub numele de (replik) .La doua saptamani de la infiintare, grupul urca pe scena, debutand in cadrul evenimentului-concert “Am Cravata Mea” (23 august 2000), organizat de Atomic Tv. In scurt timp grupul Rpk merge la Timisoara la emisiunea concurs “Trupa de soc” moderata de Dan Negru.In noiembrie 2000 grupul Rpk semneaza cu casa de discuri Sony/Cat Music Mediaservices si intra in studio pentru inregistrarea primului material discografic, „Unde esti?” lansat pe 28 feb 2001. Albumul, denumit „Primeste-ma”, este finalizat la sfarsitul lunii Noembrie 2002.Dupa mai mute discuti cu casele de discuri, grupul devine independent.Albumul „Primeste-ma” nu este editat oficial si este pus la dispozitia fanilor pe internet, sustinut de aparitii tv si o serie de concerte.Trupa RPK (Replik) a devenit cunoscuta datorita succesului inregistrat cu piesa “Asha ma simt” 2008; in prezent, revin dupa o pauza de doi ani, trecand printr-o perioada de schimbare a componentei trupei. Dintre membrii fondatori raman sa continue proiectul solistul si compozitorul Robert Ionescu, impreuna cu tobosarul Laurentiu Zmau.

Trupa RPK lanseaza noul single, “1/2” (Jumatate) 8 ianuarie 2012 compus si produs de solistul trupei Robert Ionescu, care va fi inclus pe urmatorul album “Lunatic”. “Multi se vor gandi la “1/2” ca la o piesa de dragoste, ea reprezinta de fapt un dialog interior. Este un dialog intre fiecare dintre noi si eu-ul nostru, pe care il vom numi generic “intuitie”.”, declara solistul Robert Ionescu. Odata cu venirea noilor membri ai trupei: Mihai Toganel (chitara bass), Cristian Ungur (pian), Karoly Boer (chitara), formatia trece si printr-o perioada de rebranding, renuntand la numele initial al trupei, in favoarea anagramei RPK.

RPK – 1 / 2 (scris si declarat )
(se citeste replica – jumatate)

Muzica: Robert Ionescu / Laurentiu Zmau,Toganel Mihai,Cristian Ungur,Boer Karoly.

Text : Robert Ionescu

RPK – 1/2


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.