eMAG Ungaria fuzioneaza cu Extreme Digital

0
460

eMAG

Subsidiara din Ungaria a grupului eMAG, deţinut de gigantul Naspers şi antreprenorul român Iulian Stanciu, va fuziona cu Extreme Digital – liderul pieţei de retail din ţara vecină – formând astfel o entitate care ţinteşte afaceri de un miliard de euro, conform unui anunţ al companiilor.

“ eMAG Ungaria şi Extreme Digital, cei doi lideri ai comerţului online din Ungaria, anunţă fuziunea, dând astfel naştere uneia dintre cele mai importante companii de ecommerce din Europa Centrală şi de Est capabilă să concureze cu retailerii offline şi online globali”, potrivit anunţului.

„Acest parteneriat reprezintă o recunoaştere a scalabilităţii şi calităţii tehnologiilor eMAG dezvoltate în ultimii zece ani. Avem certitudinea că dezvoltarea eMAG în regiune se va intensifica în urma acestei fuziuni, creând premisele extinderii în ţările unde Extreme Digital deja activează”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG, scrie ZF.ro

eMAG se extinde din ce in ce mai mult si asta e bine pentru toti clientii eMAG expansiunea continua sa nu uitam ca eMAG exista si in Bulgaria sa vedem daca acolo vor cumpara ceva magazine mai mici online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.