Locuri de munca la Pizza Hut

0
43

Pizza Hut

Pizza Hut angajează în această perioadă doi mecanici pentru reparaţii motociclete şi scutere. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă permis de conducere categoria A sau B, trebuie să fie absolvent de liceu cu diplomă de Bacalaureat, trebuie să aibă diplomă de mecanic auto şi să fie serios.

Candidaţii interesaţi de acest post sunt ofertaţi cu salarii motivante, contracte individuale de muncă, locuri de muncă stabile, tichete de masă, program de muncă flexibil.

Până pe 22 aprilie poţi trimite candidatura pentru postul de mecanic la Pizza Hut. Detalii, aici.

Pizza Hut mai recrutează în această perioadă bucătari, ospătari, casieri, curieri pe scuter în Bucureşti. Dacă eşti rezistent la stres, poţi lucra în echipă şi eşti dinamic, ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru un loc de muncă la Pizza Hut. Pentru postul de bucătar trebuie să fi absolvit cel puţin 10 clase iar pentru poziţia de ospătar sau casier, angajatorii caută absolvenţi de liceu cu diplomă de Bacalaureat.

Candidaţii selectaţi pe aceste posturi vor avea carte de muncă, vor putea lucra în regim part-time şi vor avea pachete salariale atractive, spun angajatorii în anunţul de recrutare pe care îl poţi accesa aici, scrie Economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.