Mazda6 va avea sistem de siguranta i-ACTIVSENSE


Mazda6

Mazda Motor Corporation va prezenta tehnologiile “i-ACTIVSENSE” odata cu noua Mazda6, care va fi in centrul atentiei la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris, urmand sa fie pusa in vanzare la inceputul anului viitor. “i-ACTIVSENSE” reprezinta o serie de tehnologii avansate de siguranta, proiectate de Mazda pentru a asista soferul in recunoasterea pericolelor, evitarea coliziunilor si reducerea severitatii accidentelor care nu pot fi evitate. Noua Mazda6 va fi echipata cu toata gama de tehnologii “i-ACTIVSENSE”, care asigura performante excelente de siguranta in conditii variate de condus.

La Mazda, cercetarea si studiile tehnologiei de siguranta au la baza filosofia companiei in materie de siguranta, Mazda Proactive Safety, care isi propune sa minimizeze riscul unui acident maximizand situatiile in care soferul poate opera vehiculul.

“i-ACTIVSENSE” de la Mazda se refera la un grup de tehnologii avansate de siguranta, dezvoltate in concordanta cu Mazda Proactive Safety, care foloseste dispozitive de detectie, cum sunt radarele si camerele video. Acestea includ tehnologii de siguranta activa care ajuta soferul sa prevada potentiale pericole, si tehnologii de siguranta pre-impact, care faciliteaza evitarea coliziunilor sau reduc severitatea acestora atunci cand nu pot fi evitate.

Obiectivul Mazda Proactive Safety este de a obtine o experienta de condus lipsita de accidente. in urmarirea acestui tel Mazda va continua sa extinda eforturile de cercetare ale tehnologiilor de siguranta pentru a oferi clientilor placerea de a conduce si performante de mediu si de siguranta de exceptie, ne relateaza Auto.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.