BREAKING NEWS: Doua explozii puternice, langa sediul Guvernului din Oslo

0
13
Explosion Oslo
Credit Poza: Reuters.com

Prima bombă ar fi explodat în sediul biroului premierului norvegian, cea mai importantă clădire din Oslo.Este clădirea în care se iau deciziile importante pentru viitorul Norvegiei.

O a doua explozie s-a produs vineri în centrul oraşului Oslo, informează CNN, citând surse locale. Anterior, Sky News relatase că o explozie a avut loc, vineri, în apropierea sediului Guvernului norvegian, în centrul oraşului Oslo, mai multe persoane fiind rănite.

Sediul Ministerului norvegian al Petrolului a luat foc în urma a cel puţin o explozie produsă în centrul oraşului Oslo, informează CNN.

Potrivit unor imagini difuzate de ziarul Aftenposten, deflagraţiile au provocat daune considerabile, spărgând geamurile sediului Biroului primului-ministru şi ale altor clădiri guvernamentale şi de birouri.

De asemenea, au fost sparte şi geamurile clădirii care găzduieşte sediul ziarului norvegian Verdens Gang.

Deocamdată nu se cunosc cauzele deflagraţiilor, dar în faţa clădirii este o maşină distrusă de explozie.

Mai mult, explozia a spart geamurile sediului Guvernului norvegian, o clădire cu 17 etaje din centrul capitalei Norvegiei unde este inclusiv biroul premierului.

Mai multe clădiri de birouri situate în apropiere au fost evacuate. Potrivit unor martori, cel puţin opt persoane au fost rănite în deflagraţie, scrie Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.