Coreea de Nord a lansat o racheta balistica luni

0
65

Coreea de Nord

Racheta, despre care se crede că a fost de clasă SCUD, cu rază scurtă de acţiune, a zburat aproximativ 450 de kilometri, au declarat oficiali sud-coreeni.Casa Albă a precizat că preşedintele Donald Trump a fost informat în legătură testul.

Comandamentul pentru Pacific al SUA a anunţat că a urmărit racheta cu rază scurtă de acţiune timp de şase minute şi a conchis că nu reprezintă o ameninţare pentru America de Nord.

Japonia a protestat oficial faţă de test, în condiţiile în care racheta a căzut în zona sa economică exclusivă. Premierul Shinzo Abe a promis acţiuni, alături de alte naţiuni, pentru a răspunde provocărilor repetate ale Phenianului, scrie News.ro

Coreea de Nord iar sfideaza legile si asa zic ei ca se cred tari dar nu ii vorba de asta doar ca am observat ca din ce in ce mai multe teste cu rachete balistice au loc in Coreea de Nord.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.