Edward Snowden a cerut azil politic in Rusia

0
4

Edward Snowden

“Cererea a fost trimisă autorităţilor ruse”, fiind înaintată unui reprezentant al Serviciului Federal de Migraţie din Rusia, a declarat avocatul, membru al Camerei civile, un organism consultativ apropiat Kremlinului.

“Tocmai m-am despărţit de” Edward Snowden în aeroportul Moscova-Şeremetievo, a adăugat avocatul, care a mai avut o întrevedere cu informaticianul american vinerea precedentă.

Pe 12 iulie, Snowden s-a întâlnit cu 13 personalităţi ruse, inclusiv avocatul Kucerena, şi a declarat că intenţionează să ceară Rusiei azil politic, până când va apărea posibilitatea de a pleca în America Latină, unde Venezuela, Bolivia şi Nicaragua au acceptat să-l primească.

Totuşi, autorităţile ruse au declarat că nu au primit nici o cerere oficială din partea lui Snowden.

“Pentru moment, nu comentăm această situaţie”, a anunţat marţi un reprezentant al Serviciului Federal de Migraţie din Rusia, scrie rtv.net


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.