Regina Elisabeta se muta din Londra

0
451

„Ca măsură de precauție și din motive care au în vedere circumstanțele actuale, se fac o serie de modificări în jurul programului Reginei. Ședințele care vor avea loc săptămâna aceasta la Palatul Buckingham se vor desfășura așa cum erau planificate. Acestea îl includ pe primul ministru, ofițerul comandant al Majestății Sale și Episcopul din Hereford. Publicul va fi informat în permanență, în conformitate cu recomandările corespunzătoare’, potrivit comunicatului oferit de familia regală.

Anunțul a fost confirmat și de Majestatea Sa, care se va muta la Castelul Windsor începând cu această săptămână, de joi mai exact, „cu o săptămână mai devreme’ decât era prevăzut pentru vacanța de Paște și probabil „Regina va rămâne acolo pe toată perioada sărbătorilor.’

Până în acest moment, au fost anulate mai multe evenimente care implicau participarea Reginei Elisabeta a II-a, cum ar fi difuzarea anuală a slujbei de Joia Mare sau mai mai multe petreceri care ar fi trebuit să aibă loc în grădină în luna mai.

Pana ce trece aceasta pandemie toata lumea ar trebuii sa stea in casele lor si sa nu iasa numai daca este foarte important sa isi rezolve treburile si sa se intoarca acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.