Teroristii de la Paris au fost ucisi, trei zile de teroare, 20 de morti

0
10

Atentat Paris Revista Charlie Hebdo

Cei doi fraţi Kouachi luaseră un ostatic într-o tipografie, iar concomitent o altă luare de ostatici a avut loc în Paris, la un supermarket. Autorităţile au fost în alertă întreaga zi, iar în urma unor asalturi coordonate, ce au avut loc puţin după ora 18.00, au reuşit să-i ucidă pe terorişti. Din informaţiile de la faţa locului reiese că alte patru persoane, ostatici, ar fi murit în timpul asaltului pentru eliberarea ostaticilor din Paris. De asemenea, alte patru persoane ar fi grav rănite.

În cazul luării de ostatici de la magazinul din Vincennes, Amedy Coulibaly ar fi avut-o complice pe iubita sa, Hayat Boumeddiene, care se pare că a reusit sa scape odata cu eliberarea primului val de ostatici. Femeia ar fi inarmata si periculoasa.

Mai multi lideri europeni au anuntat ca vor participa la marsul organizat duminica in Paris, in memoria victimelor de la Charlie Hebdo. Printre ei se numara cancelarul german Angela Merkel, premierul britanic David Cameron si cel spaniol, Mariano Rajoy.Patru membri ai trupelor speciale au fost răniţi în timpul operaţiunii de prindere şi anihilare a teroriştilor care au atacat o băcănie din Paris, luând ostatici clienţi ai magazinului.

Autorul luării de ostatici dintr-o băcănie kosher din estul Parisului a fost ucis vineri în asaltul lansat de poliție, informează Le Monde, citat de DPA. Imaginile de mai jos sunt primele imagini după eliberarea ostaticilor.Cei doi terorişti, responsabili şi pentru atentatul terorist din redacţia Charlie Hebdo, de miercuri, ar fi fost ucişi după ce au reuşit să fugă din clădire şi chiar să deschidă focul asupra forţelor antitero, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.