Durata clipurilor pe TikTok va fi de 3 minute

0
77

TikTok este una dintre cele mai descărcate aplicații la nivel mondial din AppStore și GooglePlay. De la lansarea sa, TikTok (aplicație și rețea de socializare deținute de ByteDance) a limitat durata videoclipurilor la un minut. Reprezentanții platformei au anunțat pe 1 iulie că limita duratei unui videoclip va fi extinsă la trei minute pentru toți utilizatorii, dar „în următoarele săptămâni”. După aceasta perioadă, toți utilizatorii TikTok vor putea sa încarce videoclipuri cu durata de până la trei minute.

„Există atât de multe lucruri care se pot întâmpla într-un minut pe TikTok, de la musical-uri crowdsourced și rețete de paste, până la reinventarea patinajului și multe altele. Acum lansăm pentru comunitatea noastră globală posibilitatea de a crea videoclipuri mai lungi, deschizând astfel calea pentru povestiri și divertisment și mai complexe.

În următoarele săptămâni, vom lansa pentru toată lumea de pe TikTok opțiunea de a crea videoclipuri mai lungi, oferind comunității noastre globale flexibilitatea de a filma, încărca și edita videoclipuri cu o lungime de până la trei minute, direct în TikTok. Când durata de trei minute este disponibilă si pentru dvs, veți primi o notificare că videoclipurile mai lungi fac acum parte din setul dvs. de instrumente creative”, au explicat reprezentanții Tik Tok pe blogul oficial, scrie HDSatelit.com

O idee buna pentru ca TikTok ii la mare cautare zilele astea, a cam batut YouTube si Instagram incearca ei sa il copie pe TikTok dar nu prea poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.