De ce nu imi place razboiul dintre Intact vs. RCS-RDS

0
70

Sediul DIGI

Stim vechea poveste dintre RCS-RDS de la inceputuri cand avea un parteneriat cu postul Intact si difuza posturile GSP TV, ok de acolo nu a tinut mult taraboiul pana ce Intact a cam ramas pe loc doar ca au schimbat din denumirile de posturi, cei de la DIGI au evoluat cu posturi proprii de sport, telefonie mobila si chiar s-a listat de Bursa de Valori Bucuresti.

NU stiu cine ii in spatele acestor date dar cei de la Intact nu este seara sa nu ii blameze pe cei de la RCS-RDS in stanga si in dreapta nu mi se pare corect stiu ca ii doare pe cei de la Intact ca DIGI-ul s-a extins foarte bine si ii lider pe televiziune dar nici chiar asa sa ii cheme pe toti la postul celor de la Intact si sa ii la puricareala si am o intrebare cine le-a dat acele zise inregistrari din cate vad in fiecare seara posturile Intact sunt de paravan sa fie chiar Voiculescu care ii cazat momentan la „Beciul Domnesc” care vrea sa denigreze posturile celor de la DIGI automat dupa ce a fost listat la Bursa cei de la Intact au inceput sa primeasca inregistrarile respective.

Zoltan Teszari a precizat:

„Intrucat din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat, precizez ca vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 si despre fiul acestuia – Sirian Radu (Raducu).

Consider ca aceste conversatii au fost prezentate in spatiul public in mod trunchiat, schimbandu-li-se contextul real. In acest fel, opinia publica a fost indusa in eroare.”

Raspunsul celor de la Intact:

„Intact Media Group a luat cunoștință de informarea publică făcută de către compania RCS&RDS și de patronul acesteia, Zoltan Teszari, în data de 19 mai 2017.

Facem precizarea că afirmațiile noastre se bazează pe documente și înregistrări oficiale, departe de speculațiile reprezentanților companiei sus-numite. Menționăm că pentru inducerea în eroare a opiniei publice și a instituțiilor statului, Intact Media Group va acționa în instanță atât compania RCS&RDS, cât și pe Zoltan Teszari.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.