Investigatii amanuntite in cazul incendiului din Constanta

0
20

Incendiu

Multe semne de întrebare după tragedia de la Constanţa. Părinţii celor trei dansatoare încă nu înţeleg de ce copiii lor au plătit cu viaţa. Oamenii sunt revoltaţi şi de cum s-a desfăşurat operaţiunea de salvare.

„Când am ajuns eu fumul era imens. A trebuit să mă bat cu poliţia să intru. Şeful arab întâi trebuia să îşi caute tot personalul”, povesteşte o rudă a uneia dintre fete.

Martorii spun că tinerele ţipau să fie salvate, dar nimeni nu le-a ajutat.

„Ştiam că fetele sunt sus şi am ţipat după toată lumea să le scoată afară. Nimeni nu ne-a băgat în seamă. Treceau pompierii, toata lumea trecea pe langa noi”, povesteşte un martor.

Peste o sută de oameni au fost evacuaţi de urgenţă după izbucnirea focului într-un local din Constanţa. Trei tinere, o cântăreaţă şi două dansatoare, au murit în vestiar, nimeni n-a mai putut ajunge până la ele. O altă animatoare a fost adusă în stare gravă la Bucureşti, cu avionul SMURD. Alţi 3 tineri sunt internaţi la Spitalul din Constanţa.

Pompierii şi poliţia fac anchete şi încearcă să afle de la ce a pornit incendiul şi cum s-a ajuns la această tragedie. În paralel, ITM verifică ce contracte au avut dansatoarele şi dacă acestea ştiau de căile de evacuare în caz de incendiu, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.