Se scumpeste gazul de la 1 iulie 2021, pentru clientii casnici

0
355

Gaze Naturale

Clienţii care nu au făcut nimic, de la momentul liberalizării pieţei, 1 iulie 2020, până acum, au primit și primesc până la 30 iunie gazul la prețul de 124 de lei/MWh (123,9 mai exact) cu toata tarifele de rețea incluse, preț final fără TVA. Engie le oferă acum Gas Start, la un preț de furnizare de 155,24 lei, fără TVA, deci cu 25% mai mare decât cel plătit acum. Compania nu percepe vreun abonament la această ofertă.

Prima opțiune, cea care a fost de fapt cea mai întâlnită până acum: Nu fac nimic până la 30 iunie, iar gazul li se va livra în continuare, în următorul an, la acest preț de 155 de lei/MWh fără TVA, deci cu 25% mai mult decât ce plătesc acum.

A doua opțiune: aleg o altă ofertă de la Engie (Engie are multe oferte cu diverse servicii incluse sau, la pachet, cu energie electrică).

A treia opțiune: aleg o ofertă a altui furnizor, caz în care trebuie să consulte comparatorul de prețuri al ANRE, scrie Economica.net

Aici intra baietii destepti din gaz si energie, de ce sa ma portez cum ar venii la alt distribuitor de gaza sau de energie electrica cand imi place de cel actual, pentru ca ei au tras reteaua nu baietii destepti care fac bani dupa naivi.Noi doar ne-am spus parerea nu ne intereseaza pentru ca noi ramanem la cine suntem, nu ne mutam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.