Jeremy Clarkson revine la BBC

0
11

Jeremy Clarkson

Managerii postului public din Marea Britanie i-au permis lui Jeremy Clarkson, fosta gazdă a show-ului Top Gear, să aibă o apariție episodică în calitate de prezentator al emisiunii satirice – Have I Got News For You, potrivit The Guardian.

Ediția va fi difuzată în 24 aprilie la BBC. Asta în ciuda faptului că, recent, managementul BBC a decis să nu-i mai reînnoiască contractul pentru show-ul dedicat pasionaților de automobile.

Aceasta este prima apariție într-o emisiune TV pentru Jeremy Clarkson, după ce a fost concediat de BBC în urma unei altercații cu un producator TV. Nu este prima dată când Clarkson prezintă emisiunea satirică. El a mai fost în această postură de 12 ori, până în decembrie 2014.

Un purtător de cuvânt al postului BBC a declarat: „Contractul lui Jeremy nu a fost reînnoit pentru Top Gear, dar el nu are interdicție să apară la BBC.”

Jeremy Clarkson a anunțat că se va achita de obligațiile sale contractuale și va aparea într-un turneu cu spectacole live inspirate din universul emisiunii „Top Gear”, scrie PaginadeMedia.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.