Lansarea romanului „La limita”, cu un recital Sorin Badin

0
34

Spitalul de suflete

Lansarea romanului de ficțiune „Spitalul de suflete” al Dianei Farca, are loc sâmbătă, 29 septembrie, ora 17:00, la „Jolie Bistro”. Evenimentul cuprinde un minirecital la chitară, cu instrumentistul Sorin Bădin și o sesiune de autografe.

Vor vorbi Diana Farca și prefațatorul, Prof. Univ. Dr. Sorin Ciutacu, iar fotograful George Bufan va imortaliza cele mai frumoase momente. Intrarea e liberă, dar vă rugăm să rezervați numărul de locuri dorit, la tel. 0723.231.995.

Cartea reprezintă o confirmare a talentului literar al autoarei. Prefața romanului a fost realizată de Prof. Univ. Dr. Sorin Ciutacu, iar ilustrațiile au fost realizate de graficiana Claudia Feti.

Diana e absolventă a Facultătii de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest, cu un masterat în dreptul afacerilor. A câștigat numeroase concursuri sau olimpiade locale, județene, regionale și, concomitent cu studiile, a lucrat ca manechin, scouter de modele, redactor-șef, jurist etc.

A debutat ca scriitor în 2015, prin romanul „La limită”, vândut în câteva mii de exemplare, în România și Republica Moldova. De atunci, a avut numeroase colaborări pe segmentul cultural, ca redactor al revistelor „Stylished”, „Literatura de azi” etc. Găsiți detalii pe www.stylishedbooks.ro/diana-farca-carti.

Romanul poate fi achiziționat online, pe www.stylishedbooks.ro/spitalul-de-suflete sau în librăriile „Cărturești” din toată țara. Adresa locației e Str. Eugeniu de Savoya 8, Timișoara. Vă așteptăm la eveniment!


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.