Dovlecel Pane

Dovlecel Pane

Ingrediente:

  • 2-3 dovlecei (micuti, cruzi, subtirei),
  • 2-3 oua,
  • putina sare,
  • faina alba (sau neagra),
  • ulei.

Mod de preparare:

Dovleceii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se presara cu putina sare si se lasa putin sa stea. Ouale se bat bine, se adauga putina sare. Pe o farfurie se pune putina faina. si feliutele de dovlecei se dau prin faina si apoi prin ou.

Pe aragaz se pune tigaia cu ulei si in momentul in care s-a incins se pun feliutele de dovlecel la prajit.

Timp de preparare: 30 de minute

Sursa: ReteteCulinare.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.