Dovlecel Pane

0
0

Dovlecel Pane

Ingrediente:

  • 2-3 dovlecei (micuti, cruzi, subtirei),
  • 2-3 oua,
  • putina sare,
  • faina alba (sau neagra),
  • ulei.

Mod de preparare:

Dovleceii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se presara cu putina sare si se lasa putin sa stea. Ouale se bat bine, se adauga putina sare. Pe o farfurie se pune putina faina. si feliutele de dovlecei se dau prin faina si apoi prin ou.

Pe aragaz se pune tigaia cu ulei si in momentul in care s-a incins se pun feliutele de dovlecel la prajit.

Timp de preparare: 30 de minute

Sursa: ReteteCulinare.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.