ADDA stabileste un nou record

1
50

ADDA

O idee genială, îmbrăţişată cu entuziasm de milioane de fani! ADDA a reuşit să atingă un record absolut: a stat 12 ore LIVE, arătându-le fanilor ei cum se naşte o melodie. Piesa #MareaMea s-a creat în văzul tuturor şi cu contribuţia directă a celor care au urmărit-o pe artista. În 12 ore, ADDA a reuşit să strângă, cu proiectul “O piesă în 12 ore”, pe pagina ei de Facebook peste 2 milioane de persoane care au urmărit-o, mii de share-uri şi zeci de mii de comentarii.

În studioul HAHAHA Production, ADDA şi echipa ei au scris istorie. Piesa “Marea Mea #eeeee” este compusă de ADDA, Şerban Cazan, Lucian Nagy, George Idriceanu şi…mii de fani de pe Facebook, ale căror cuvinte au ajuns versurile piesei. Adrian Tutu, câştigătorul primului sezon “Românii au talent”, are şi el partea lui de contribuţie: textul trimis pe pagina de Facebook a ADDEI face acum parte din piesa #MareaMea. Partea de chitară a fost asigurată de Marius Pop.

Alături de ADDA, pe parcursul celor 12 ore, în studio au fost numeroase vedete şi influenceri din online: Smiley, Sore, Like One, Liviu Teodorescu, Jazzy Jo, Andrei Vulpescu, Andrei Ciobanu şi Coco, cunoscut pentru numerele lui de stand-up comedy.

Cele 12 ore de live au fost filmate şi transformate, la finele zilei, în videoclipul oficial al piesei. La baza recordului de pe Facebook stă chiar ideea sotului ADDEI, Catalin. “A fost cel mai minunat proiect. Au fost 12 ore pline de inspiraţie, grele, dar extrem de frumoase. M-au bucurat fanii până la lacrimi. Au participat activ şi m-au ajutat să fac din #MareaMea piesa pe care mi-am dorit-o. Mi-am imaginat un scenariu, o poveste de dragoste de o vara, ea nu l-a uitat şi se întoarce la mare să îl caute, crezand că ar putea fi ceva serios, însă ea a fost doar o distracţie pentru el”, spune ADDA.

În prima parte a live-ului de pe Facebook, ADDA a reuşit, cu proiectul “O piesă în 12 ore”, un reach de peste 1 milion de internauţi. La finele celor 12 ore live-ul a avut 2 milioane reach şi jumătate de million de vizualizări. Peste 500 de fani au dat share şi peste 10.000 au lăsat comentarii.

“O piesă în 12 ore”, live-ul ADDEI de pe Facebook, a avut un succes enorm şi în rândul vedetelor. Printre cei care au dat SHARE pe paginile lor de Facebook se numără Satra Benz, Cabral, Pandutu, Smiley sau Liviu Teodorescu.

În timpul live-ului, ADDA a făcut şi două concursuri pentru a-şi premia cei mai înfocaţi fani cu tricouri personalizate de la Tshirt Factory cu versurile pieselor ei. Într-o atmosfera creativă, artiştii şi influencerii sosiţi în studioul HAHAHA Production au dat interviuri în live şi şi-au spus părerea despre proiect. Artista şi-a dorit să păstreze o comunicare deschisă cu fanii, aşa că, la fiecare 1000 de like-uri, a vorbit cu ei şi le-a răspuns la întrebări. “Aştept să apară piesa asta la 12 noaptea… aşa cum aştept să vină Revelionul”, a declarat cu sinceritate unul dintre fanii de pe Facebook.

Transmisia LIVE de pe Facebook a fost asigurată de Online Video Network, grafică de către Alexandru Lupaş iar clipul oficial a fost realizat de Chaos Media. Rezultatul final al celor 12 ore de creaţie poate fi ascultat aici !

Pentru a vedea liveul de pe Facebook aici: https://www.facebook.com/addaofficialmusic/videos/1364651203603309/

Iar pentru a vedea rezultatul final il puteti vedea mai jos !

Pentru ADDA, anul trecut a fost unul plin pe toate planurile. S-a căsătorit, a devenit mama, iar profesional a mai lansat următoarele episoade din serialul muzical “Stările Addei”: “Du-te”, “Să îmi vindeci inima”, “Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia “Cu barca pe apă”, colaborarea pentru “Matematica iubirii” sau “Oglindă, oglinjoară”. Prima piesa lansată anul acesta, “Se vede pe faţa ei”, are peste 19 milioane de vizualizări, iar noul single, “De dorul tău”, are aproape 5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Proiectul „O piesa in 12 ore” / #MareaMea este o colaborare intre Baladda Records, Global Records si Hahaha Production.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.