Inaltare cu Passione Cvartet

1
22

Passione CvartetPe 13 mai, joi, e Inaltarea Domnului. Florile de alun infloresc si se scutura intr-o singura noapte pe an: aceasta. Este ultima zi cand crestinii se mai saluta cu „Hristos a inviat!”

Credinciosii merg la biserica sau se roaga in singuratate. Se zice ca este o zi cu incarcatura energetica aparte, cand lucrurile sunt un pic diferite, chiar daca ne incapatanam sa le vedem cu aceiasi ochi.

De Inaltare, fetele din cvartetul Passione merg la biserica. O fac pentru a isi respecta propria traditie: o data pe an, cvartetul PASSIONE ofera in dar un recital enoriasilor unei biserici. O fac pentru a-si deschide sufletele, daruindu-si emotiile si muzica. Primesc, la randul lor, emotiile celor prezenti. Schimbul e purificator si dureros.

Joi, 13 mai, cvartetul PASSIONE ofera un recital extraordinar tuturor celor care vor fi in jurul orei 19, la Biserica Italiana. Diana Jipa – vioara I, Lavinia Catana – vioara a IIa, Madalina Penciu – viola si Violeta Dumitru – violoncel vor interpreta lucrari de J. S. Bach, J. Offenbach, G. F. Haendel, Ennio Moricone, Alvina Tan, Debski etc.

PASSIONE este singurul cvartet din Romania care exista si in varianta de trupa. Impreuna cu solistul si compozitorul Mike Thomas, cele patru muziciene au lansat recent primul album al trupei, „Soft Touch”, album apreciat de o categorie mare de public. Indiferent de succesul pe care il pot avea in formula de trupa, fetele de la PASSIONE sunt hotarate sa nu renunte niciodata la formula de cvartet. Un alt lucru la care si-au promis ca nu vor renunta sunt concertele din si pentru inima, pe care le ofera de cate ori au prilejul. Diana Jipa, Lavinia Catana, Madalina Penciu si Violeta Dumitru, adica cvartetul PASSIONE, cred ca darurile din suflet ii inalta pe cei care le ofera.
LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.