M.I.A. e satula de LADY GAGA, KESHA si TWILIGHT


mia
M.I.A. nu este o fana a “divelor” pop Lady GaGa si Ke$ha si nici a celebrului film cu vampiri “Twilight “. Artista a declarat ca nu suporta comparatiile cu GaGa pentru ca, in opinia ei, autoarea hit-ului ” Telephone” nu este destul de originala.

“Oamenii spun ca suntem la fel, ca amundoua mixam toate aceste lucruri si le expunem in maniere diferite, dar ea le expune exact la fel,” a declarat M.I.A. pentru NME. “Muzica ei nu reflecta stilul ei ciudat pe care vrea sa-l aiba sau pe care crede ca-l are. Se inspira de la Grace Jones si Madonna dar suna la fel ca muzica din Ibiza de acum 20 de ani. Nu este prograsiva dar este un bun imitator.”

“Ma imita mai bine ca mine! Asta e un talent pe care-l are si are o echipa mare in spate.” In plus, artista britanica a declarat ca desi Lady Gaga ajuta multi oameni muncitori fiind propria ei industriei ar fi mai etic sa isi produca singura imaginea si muzica.

M.I.A. a criticat si clipul piesei “Telephone”: “Lady GaGa promoveaza 15 lucruri in noul ei videoclip. Frate, e instare sa promoveze si un burger! Probabil asa se fac banii acum – cumperi un restaurant de burgeri, pui burger-ul intr-un videoclip si faci multi bani din vandut burgeri.”

Intrebata ce parere are despre competitii precum “American Idol” sau “The X Factor”, M.I.A. a ales sa critice o alta colega de breasla, Ke$ha. “Sunt deja plictisita de ea, oamenii trebuie sa treaca peste asta. Porcaria asta de X Factor este irelevanta. Sunt mai mult ingrijorata de cum cineva precum Ke$ha o poate copia asa usor pe Uffie. Toata lumea e asa impacata cu asta. Nu apare nici un proces,” a completat revoltata atista.

Ultimul lucru luat in vizororul critic a fost filmul “Twilight”. M.I.A. a marturisit ca a fost invitata sa apara pe coloana sonora a acestui film fenomen insa, din fericire pentru ea, a fost “salvata” de directorul label-ului ei, Jimmy Iovine, care “a intervenit si le-a spus sa se duca naibi”.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.